Αυτή η σκοτεινή και κομψή θήκη σας επιτρέπει να απολαύσετε ή να προσφέρετε τέσσερις χειροποίητες σοκολάτες από τη Συλλογή μας.
Οι σοκολάτες μας παρασκευάζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες της Χειροτεχνίας, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε μόνο εξαιρετικές πρώτες ύλες, όπως Grand Crus μαύρης σοκολάτας, σμέουρα από την Οξιτανία ή φουντούκια από το Πιεμόντε IGP. Τέτοιες πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μας επιτρέπουν να αναδείξουμε τις πρωτότυπες συνταγές μας, οι οποίες είναι οργανωμένες και εκτελούνται χάρη στην αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Σεμπαστιέν και της ομάδας του, για να δώσουν ζωή στις δημιουργίες μας.
Έτσι, η συλλογή σοκολατών μας θα σας ταξιδέψει με γεύσεις που κυμαίνονται από το απαραίτητο πραλίνα με αμύγδαλα, στη γκανάς με Πιπέρι του Νεπάλ, περνώντας από διάφορες γκανάς Grand Crus ή την λεπτή άνθη κερασιάς. Ιδανικό για τους περισσότερους λάτρεις της σοκολάτας και όλους τους γλυκατζήδες!
Καθαρό Βάρος: περίπου 25 γρ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ σε εκ.): 6,6 x 6,6 x 2,1
Παρουσιασμένο σε μορφή γευστικών παλετών, τόσο λεπτό όσο και εκλεπτυσμένο, είναι ιδανικό για να συνοδεύσει έναν καφέ ή ένα τσάι. Αυτή η σοκολάτα Grand Cru από το Βιετνάμ είναι πραγματικά μια αδυναμία. Προερχόμενη από μια αλληλέγγυα και υπεύθυνη αλυσίδα, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τις κομψές και διακριτικές νότες της.
Στην αρχή της γεύσης, εκφράζονται λεμονάτες νότες, ακολουθούμενες από αρώματα κόκκινων φρούτων και τροπικών υποβάθρων. Αυτή η σοκολάτα χαρακτηρίζεται από μια σταθερή κακαοσύσταση, υποστηριζόμενη από πολύ ζωντανές φρουτώδεις αποχρώσεις.
Αυτή η σοκολάτα Grand Cru προέρχεται από την αλυσίδα Vietcacao, που έχει ως αρχικό στόχο την υποστήριξη νέων ατόμων με αναπηρία, εντάσσοντάς τους στην αλυσίδα του κακάου. Για πολύ καιρό παραμελημένη, η καλλιέργεια του κακάου γνωρίζει μια αναγέννηση και αυξανόμενο ενθουσιασμό στο Βιετνάμ.
Σήμερα, η αλυσίδα Vietcacao είναι αφιερωμένη στην επεξεργασία μετά τη συγκομιδή του κακάου, καθώς και στην ανάπτυξη της εκλεκτής σοκολάτας του Βιετνάμ μέσω συνεργασιών με τις οικογένειες των καλλιεργητών και τους φορείς της αλυσίδας κακάου.
Καθαρό βάρος: 170g
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Μάστερ σοκολατοποιός του Βαλ ντε Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατοβιομηχανίες της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, σεβόμενοι την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ ντε Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
CHOCOLATS JANIN είναι μια εκλεπτυσμένη επιλογή από χειροποίητη σοκολάτα. Γκουρμέ καλάθι με χειροποίητη σοκολάτα για επιχειρήσεις, χειροποίητη σοκολάτα για εταιρικά σεμινάρια. Καλέστε στο 01 45 99 26 39
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερί τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής ποιότητας: ελαφρώς ξινή, οι φρουτώδεις νότες συνδυάζονται με τις καβουρδισμένες αρωματικές νότες, αφήνοντας να εκφραστεί μια απαλή πικράδα με διακριτές ξυλώδεις νότες.
Συστατικά: κόκκοι κακάο, γλυκαντικό: maltitol, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), φυσική εκχύλισμα βανίλιας.
Αλλεργιογόνα: Πιθανή παρουσία ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΑΛΑΚΤΟΣ και ΑΥΓΟΥ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ και ΑΡΑΧΙΔΩΝ, συστατικά που χρησιμοποιούνται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g): Ενέργεια: 2174 kJ / 527 kcal; Λιπαρά 43g εκ των οποίων κορεσμένα 26g και χοληστερόλη 1,7 mg; Υδατάνθρακες 37g εκ των οποίων ζάχαρα <0,5 g, άμυλο 3,5g
Καθαρό βάρος (Γ): 100 g
Κωδικός: Σοκολάτα Μαύρη Χωρίς Ζάχαρη
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΟΥ!
Αυτή η κάρτα δώρου σας επιτρέπει να προσφέρετε ένα δώρο που θα θυμούνται για πολύ καιρό. Επιτρέπει αγορές σε όλες τις δημιουργίες μας και είναι έγκυρη για 12 μήνες. Έτσι, θα θυμούνται το δώρο σας πολλές φορές το χρόνο!
Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, είναι ο καρπός μιας αρχαίας τέχνης που συνδυάζεται με αυστηρές βιολογικές γεωργικές πρακτικές. Αυτοί οι κόκκοι επιλέγονται προσεκτικά στο χέρι, ζυμώνονται, ξηραίνονται και συσκευάζονται για να διατηρήσουν την ποιότητα και τη χαρακτηριστική τους γεύση.
1. Μοναδική προέλευση: Οι βιολογικοί κόκκοι κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη καλλιεργούνται στις γόνιμες και προστατευμένες περιοχές της Μαδαγασκάρης, όπου το κλίμα και το έδαφος προσφέρουν ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια κακάου. Κάθε κόκκος φέρει την αποτύπωση αυτής της μοναδικής γης, δίνοντας ζωή σε γεύσεις και αρώματα που είναι μοναδικά.
Το καραμέλα μας με σοκολάτα παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο στο εργαστήριό μας στη Βόρεια Γαλλία.
Αυτή η υπερβολικά γευστική εκδοχή προήλθε από τον συνδυασμό της καραμέλας μας για άλειμμα και της σοκολάτας μαύρης Excellence 55 %.
Πάντα περισσότερες γεύσεις με αυτή την σοκολατένια εκδοχή!
Συστατικά: Βούτυρο, Ζάχαρη, Κρέμα, Μαύρη σοκολάτα 55 %
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 35% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο, βανίλια Μπορμπονίας σε λοβό).
Διατροφικές αξίες ανά 100g:
Ενέργεια 2402kj / 577 kcal, λιπαρά 39g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 24g, υδατάνθρακες 50g, εκ των οποίων σάκχαρα 50g, πρωτεΐνες 6.4g, αλάτι 0.09g.
Ο καφές που χρησιμοποιείται στην παρασκευή αυτή της σοκολάτας μαύρης Grand Cru από την Κολομβία καλλιεργείται στην κοιλάδα Μαγκδαλένα, στην καρδιά της περιοχής Σανταντέρ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας. Αυτή η σοκολάτα μαύρης Grand Cru έχει ένα κακαώδες, ταννικό προφίλ και αποκαλύπτει κυρίως αρώματα ξηρών καρπών και κόκκινων φρούτων. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της είτε απολαμβάνεται μόνη της είτε χρησιμοποιείται στην παρασκευή των σπιτικών σας γλυκών, όπως μαλακά κέικ, μπράουνις ή μους σοκολάτας, που θα αναδείξουν αυτή τη μοναδική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάο, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, βούτυρο κακάο, λεκιθίνη ηλιόσπορου.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΥΣΑΜΙ.
Περιεκτικότητα σε κακάο ελάχιστη 70%
Διατροφικές αξίες (ανά 100γρ)
Ενέργεια 2421 KJ / 584 Kcal; Λιπαρά 43,2 γρ εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 26,61 γρ, Υδατάνθρακες 34,6 γρ εκ των οποίων ζάχαρη 30 γρ; Πρωτεΐνες 8,7 γρ; Αλάτι <0,01 γρ
Συστάσεις συντήρησης: να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος 16-18°C, μακριά από το φως και τις οσμές.
Καθαρό βάρος: 100γρ
Ημερομηνία λήξης: 12 μήνες
Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη, απευθείας από το Comptoir des épices Madagascar, προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένα φασόλια κακάου Criollo. Τα φασόλια καβουρδίζονται για να αποκαλύψουν τα πλούσια αρώματά τους και την τραγανή τους υφή, διατηρώντας έτσι την αυθεντικότητά τους και τα φυσικά τους οφέλη.
1. Μοναδική προέλευση: Οι νιμπς από βιολογικό κακάο Criollo από τη Μαδαγασκάρη προέρχονται από καλλιέργειες κακάου που βρίσκονται στις γόνιμες περιοχές της Μαδαγασκάρης. Το τροπικό κλίμα, το πλούσιο έδαφος και το πάθος των παραγωγών συμβάλλουν στην ανώτερη ποιότητα αυτών των νιμπς.
Συστατικά μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάο, ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη σόγιας, βανίλια), αμύγδαλα, φουντούκια, γλυκό πορτοκάλι (πορτοκάλι, ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης), ζάχαρη
Διάρκεια συντήρησης 6 μήνες
Συνθήκες συντήρησης Μακριά από το φως, σε ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (18° έως 20°C).
Καθαρό βάρος 190g περίπου. Το βάρος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος των φουντουκιών και των αμυγδάλων που χρησιμοποιούνται.
Καθαρό βάρος (Γ):190
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από την κοιλάδα του Μαρνέ από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες σοκολατερίες τέχνης στην Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του προετοιμάζουν σοκολατάκια. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Val de Marne και ειδικός στην παραγωγή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας… Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες…) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Συστατικά: Μαύρη σοκολάτα 99% προέλευσης εκτός ΕΕ (κακάο, ζάχαρη, τζίντζερ, κανέλα, βούτυρο κακάο).
Τιμές θρεπτικών συστατικών ανά 100g: Ενέργεια 2440Kj, 591Kcal, λιπαρά 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 34g, υδατάνθρακες 24g, εκ των οποίων ζάχαρη 0.8g, πρωτεΐνες 0g, αλάτι 0g.
Θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτές τις ελαφρώς ψημένες αμυγδαλές καλυμμένες με μαύρη σοκολάτα και κακάο;
Για να τις κάνουμε ακόμα πιο ακαταμάχητες, ψήσαμε αυτές τις αμυγδαλές. Στη συνέχεια, καραμελώθηκαν υπο subtly και καλύφθηκαν με μαύρη σοκολάτα. Μια πινελιά κακάου ολοκληρώνει το σύνολο.
Συνδυάζοντας τη γεύση της σοκολάτας και την τραγανότητα, αυτές οι αμυγδαλές είναι μια φυσική και νόστιμη λιχουδιά.
Συστατικά: αμυγδαλές, μαύρη σοκολάτα (κόκκοι κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), ζάχαρη, σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 2624kJ / 634kcal, Λίπη 55g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 11g, Υδατάνθρακες 15g, εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 13g, Αλάτι 0,04g.
Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (16-20°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: περίπου 130g.
Διάρκεια συντήρησης: 6 μήνες.
Η Βραζιλία είναι μια εκτενής και εξαιρετικά πλούσια και ποικιλόμορφη γη. Δύο ποικιλίες κακάου που καλλιεργούνται στη Βραζιλία έχουν χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή αυτής της σοκολάτας: η Criollo και η Forastero. Αυτές δίνουν γέννηση σε μια μαύρη σοκολάτα που αναπτύσσει κυρίαρχες γεύσεις από αποξηραμένα φρούτα, συμπληρωμένες από μια ελαφριά ξυλώδη και κακαόδη νότα. Αυτή η σοκολάτα εκφράζει όλα τα αρώματά της τόσο όταν απολαμβάνεται μόνη της όσο και όταν χρησιμοποιείται σε συνταγές σας. Μωσαϊκά, μπράουνις ή μους σοκολάτας είναι μερικά μόνο παραδείγματα γλυκών που θα αναδειχθούν από αυτή την εξαιρετική σοκολάτα.
Συστατικά
Φασόλια κακάου 56.28%, Ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο 36.57%, Βούτυρο κακάου (Βιολογικό) 6.86%, Λεκιθίνη Ηλιόσπορου 0.3%.
Αλλεργιογόνα
Μπορεί να περιέχει ΙΧΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ, ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ, ΣΟΓΙΑΣ, ΣΕΣΑΜΙΟΥ που είναι συστατικά που χειρίζονται στο εργαστήριο παραγωγής.
Διατροφικές αξίες (ανά 100g)
Ενέργεια 2358 kJ / 567 kcal; Λιπαρά 35,9 g εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά οξέα 20,3 g, Υδατάνθρακες
Καθαρό βάρος: 100g
Διάρκεια διατήρησης: 12 μήνες
Σοκολάτα με πραλίνα φτιαγμένη από φουντούκι Ρωμαϊκό που εντυπωσιάζει με το χρυσό της χρώμα και τη χαρακτηριστική της γεύση.
Μέγεθος - Μ 16 x Π 8 x Υ 1,5 εκ.
Ποσότητα ανά χαρτοκιβώτιο: 10
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 10
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτοκιβώτιο
Κωδικός προϊόντος: T-PN-L
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Μπεστ-σέλερ: Όχι
Προσαρμογή: Ναι
Αυτή η εξωτική παγωτό προέρχεται από την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία μας. Η παραδοσιακή μας συνταγή συνδυάζει μια εξωτική γεύση με μια οικεία υφή και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή.
Οι παγωτές και τα σορμπέ μας παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας σύμφωνα με τις πρωτότυπες συνταγές μας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά εκλεκτά και ποιοτικά υλικά. Δεν χρησιμοποιούμε ούτε χρωστικές ούτε αρώματα. Έτσι, θα βρείτε στις παγωτές και τα σορμπέ μας τη γεύση αυτού που περιέχουν.
Να φτιάχνεις πραγματικά καλές παγωτές και σορμπέ είναι απλό. Αρκεί να φανταστείς καλές συνταγές, να χρησιμοποιήσεις αυθεντικά και ποιοτικά υλικά και να βάλεις πολλή πάθος!
Διατροφικές αξίες ανά 100g
Ενέργεια 274kJ / 65kcal, Λίπη 0,2g, Εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 0,1g, Υδατάνθρακες 16g, Εκ των οποίων σάκχαρα 12g, Πρωτεΐνες 1,1g, Αλάτι 0,03g
Συσκευασία: δοχείο 0,6L
ΔΜΑ: 12 μήνες